3 dages kursus i Stress og Mindfulness

Nærvær, forståelse og øvelse

Igennem kurset vil du opnå teoretisk viden og praktiske værktøjer, til brug i arbejdet med dig selv og/eller mennesker med stress. Kurset vil gøre dig i stand til at gennemføre øvelser i mindfulness og du får en forståelse og viden omkring stress.

Derfor skal du melde dig på kurset Stress og Mindfulness

Ordet stress bliver flittigt brugt, når hverdagen er travl, men hvad er stress egentlig? Hvornår er stress usundt  og hvordan kan vi arbejde hen imod at være mindre stressede? Flere studier viser, at Mindfulness kan være med til at reducere og forebygge stress. Samtalen omkring stress er også et vigtigt redskab til at skabe bevidsthed og viden om stress.

Kurset sigter mod at styrke og udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Gennem kurset erhverver du dig en metode, der er konkret og brugbar, når der skal handles og skabes forandring. 

Hvad lærer du?

Du vil på kurset få et indblik i hvad stress og mindfulness er. Du vil få en introduktion til stress, hvor vi vil behandler følgende emner:

  • Hvad er stress egentlig
  • Egen stress – andres stress
  • Kognitiv tilgang til stress
  • Hvordan hjælper jeg andre med stress?
  • Hvordan hjælper jeg mig selv?
  • Copingstrategier og værktøjer til forebyggelse og behandling af stress

Derudover lærer du hvad Mindfulness er og hvordan den kan bruges i behandling og forebyggelse af stress.

Kurset vil være en blanding af teori, erfaringsudveksling, praktiske cases samt træning i anvendelsen af Mindfulness teknikker.

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle som arbejder med mennesker med stress; socialrådgivere, jobkonsulenter, fysioterapeuter, ergoterapeuter, sygeplejersker, kiropraktorer, socialfaglige medarbejdere m. Fl.

Praktisk information og tilmelding

Kurset afholdes i DambyHahns dejlige kursuslokaler på Kongensgade 66-68, 3. sal, 5000 Odense C.

Der vil være gratis adgang til WIFI og print i undervisningslokalet.

Tidspunkter

Afholdes i tidsrummet 9.15 til kl 15.15.

Forplejning

Frokost, kaffe, the, kage, vand og frisk frugt er inkluderet i deltagerbetalingen.

Pris

Kurset består af 3 kursusdage. Pris: kr. 5.400,- (ex. moms). inklusiv forplejning og undervisningsmaterialer. Beløbet betales ved tilmelding.

Ved en samlet tilmelding på 7 eller flere kursister vil der være mulighed for at afholde kurset lokalt i jeres organisation.

Kommende datoer for holdstart

Ring eller skriv for nærmere.

Kursus i Mindfulness og Stress

  • Hvis du ønsker at tilmelde dig et af vores kursusforløb, bedes du udfylde nedenstående formular. Når vi har modtaget din tilmelding, fremsender vi en faktura for forløbet til den oplyste virksomhed.
  • - til fakturering
  • - til fakturering
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

SKRÆDDERSYEDE FORLØB

Dambyhahn udbyder forskellige kursusforløb og uddannelser målrettet personale og privatpersoner, der i sit daglige – som oftest i arbejdsregi – støder på udfordringer af psykologisk karakter.  Det være sig i kontakten med patienter, klienter, borgere og kunder.

Hvis den organisation eller faglighed, som du er tilknyttet, har særlige ønsker og behov, skræddersyr vi gerne et forløb til lige netop disse. Du er altid velkommen til at skrive til os her på siden eller på mail: info@cognitivaopus.dk og komme i kontakt med os.