3 dages kursus i Personlighedsforstyrrelser

Faglig dybde

Er du godt nok klædt på til at arbejde med mennesker med en personlighedsforstyrrelse? Vil du vide mere om det menneskelige sind og udvide din viden? 

Derfor skal du vælge kurset i personlighedsforstyrrelser

Du er professionel og arbejder med mennesker med psykiske lidelser og mangler flere konkrete redskaber til at medvirke til borgerens/patientens/klientens forandring. Via kognitiv metode, kan du hjælpe med at bryde med de automatiske, kritiske og negative tanker, der fastlåser vedkommende i uhensigtsmæssige handlemåder og opfattelser af verden. Derved skabes den indsigt og motivation til forandring, der er afgørende for at kunne leve et liv med en personlighedsforstyrrelse.

Hvad lærer du?

På kurset får du en grundig introduktion til hvad personlighedsforstyrrelser er, hvad der kendetegner sig ved en sund personlighed og hvad der kendetegner sig ved en personlighed med forstyrrelser. Du vil opnå en generel viden omkring teorierne om hvordan man udvikler en personlighedsforstyrrelse; tilknytningsteorier, psykodynamiske teorier m.fl.

Vi vil ud fra den kognitive metode blive klogere på hvordan vi som professionelle kan hjælpe borgeren/klienten bedst muligt.

Du lærer konkret:

  • At kunne identificere psykiske symptomer og strategier, der ses ved personlighedsforstyrrelser
  • De forskellige diagnoser (Ud fra ICD-10) på personlighedsforstyrrelser at kende og hvilken adfærd de medfører
  • Hvordan kognitiv metode kan hjælpe personer med personlighedsforstyrrelse

Kurset er en blanding af teoretisk viden, cases og øvelser, der giver dig konkret viden og redskaber til at styrke din faglighed.

Målgruppe

Kurset henvender sig til professionelle som arbejder med mennesker med personlighedsforstyrrelser; socialrådgivere, jobkonsulenter, fysioterapeuter, ergoterapeuter, sygeplejersker, lærere, pædagoger, socialfaglige medarbejdere m. fl.

Praktisk information og tilmelding

Kurset afholdes i DambyHahns dejlige kursuslokaler på Kongensgade 66-68, 2. sal, 5000 Odense C.

Der vil være gratis adgang til WIFI og print i undervisningslokalet.

Tidspunkter

Afholdes i tidsrummet 9.15 til kl 15.15.

Forplejning

Frokost, kaffe, the, kage, vand og frisk frugt er inkluderet i deltagerbetalingen.

Pris

Kurset består af 3 kursusdage. Pris: kr. 5.400,- (ex. moms). inklusiv forplejning og undervisningsmaterialer. Beløbet betales ved tilmelding.

Ved en samlet tilmelding på 7 eller flere kursister vil der være mulighed for at afholde kurset lokalt i jeres organisation.

Kommende datoer for holdstart

Ring eller skriv for nærmere.

Kursus i personlighedsforstyrrelse

  • Hvis du ønsker at tilmelde dig et af vores kursusforløb, bedes du udfylde nedenstående formular. Når vi har modtaget din tilmelding, fremsender vi en faktura for forløbet til den oplyste virksomhed.
  • - til fakturering
  • - til fakturering
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

SKRÆDDERSYEDE FORLØB

Dambyhahn udbyder forskellige kursusforløb og uddannelser målrettet personale og privatpersoner, der i sit daglige – som oftest i arbejdsregi – støder på udfordringer af psykologisk karakter.  Det være sig i kontakten med patienter, klienter, borgere og kunder.

Hvis den organisation eller faglighed, som du er tilknyttet, har særlige ønsker og behov, skræddersyr jeg gerne et forløb til lige netop disse. Du er altid velkommen til at skrive til mig her på siden eller på mail: peter@dambyhahn.dk