5 dages kursus i Neuropsykologi

Faglig udvikling

Har du interesse for, hvordan hjernen fungere? Stiller du også spørgsmål ved, hvorfor vi mennesker gør som vi gør? Og kunne du tænke dig at få din faglige værktøjskasse fyldt op?

Derfor skal du melde dig på kurset

Neuropsykologi er spændende. Ingen tvivl om det. Hvordan forstår vi hjernen? Hvordan fungerer den? Bliv klogere på hjernens opbygning og dens funktioner. Og lær om, hvad der kan gå galt, når vi fx får en blodprop.

Vi kikker på de kognitive funktionsområder. Den normale hjerne er svær at greje, men når det går galt, fx en hjerneblødning, en svulst, en prop, et trafikuheld, demens?…., så kan vi se på hvad der sker.

Hvorfor er det så vigtigt? Vel nok fordi det er vigtigt at forstå hvad mennesker med hjerneskader lider under. Hvordan hjælper vi?

Så arbejder du med mennesker med følger af senhjerneskade, så er dette kursus for dig!

Hvad lærer du?

På kurset her lærer du en masse om hjernens funktionsområder, og hvad der kan gå galt. Forstå hvor vigtige vores kognitioner er for opretholdelse af adfærd, vore tanker og følelse, vort liv!

Lær også hvilket dysfunktioner der kan opstå. Hvad vi kan gøre ved dem, og hvordan vi kan hjælpe mennesker med at få et liv med kvalitet, trods skade.

Kurset indeholder:

Dag 1:

Intro til neuropsykologien. Vi ser på hjerner. Hvad laver de? Hvordan? Dagen handler om at forståelse af hjernens opbygning og funktion.

Dag 2:

Fortsat…., ja hjernen laver meget, så vi behøver 2 dage.

Dag 3:

Testning. Mao. undersøgelse og testning. Hvordan forstår vi hjernen, og hvordan forstår vi hvad der er galt. Hvad kan vi udlede af tests. Hvordan kan de vise os noget om hjernens funktion?

Dag 4:

Hvad skal vi gøre for at hjælpe? Dagen handler om indsatsen. Hvordan griber vi det an? Pårørende? Fremtid? Arbejdsevne?

Dag 5:

Handleplan. Vi arbejder med udvikling. Ikke mindst egen udvikling, men også hvordan vi udvikler den hjerneskadede.

Målgruppe

Kurset henvender sig til professionelle som arbejder med mennesker med med hjerneskader; socialrådgivere, jobkonsulenter, fysioterapeuter, ergoterapeuter, sygeplejersker, lærere, pædagoger, socialfaglige medarbejdere m. fl.

Praktisk information og tilmelding

Kurset afholdes i DambyHahns dejlige kursuslokaler på Kongensgade 66-68, 3. sal, 5000 Odense C.

Der vil være gratis adgang til WIFI og print i undervisningslokalet.

Tidspunkter

Afholdes i tidsrummet 9.15 til kl 15.15.

Forplejning

Frokost, kaffe, the, kage, vand og frisk frugt er inkluderet i deltagerbetalingen.

Pris

Kurset består af 5 kursusdage. Pris: kr. 7.400,- (ex. moms). inklusiv forplejning og undervisningsmaterialer. Beløbet betales ved tilmelding.

Ved en samlet tilmelding på 7 eller flere kursister vil der være mulighed for at afholde kurset lokalt i jeres organisation.

Kommende datoer for holdstart

21. – 25. september 2020

Neuropsykologi

  • Hvis du ønsker at tilmelde dig et af vores kursusforløb, bedes du udfylde nedenstående formular. Når vi har modtaget din tilmelding, fremsender vi en faktura for forløbet til den oplyste virksomhed.
  • - til fakturering
  • - til fakturering
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

SKRÆDDERSYEDE FORLØB

Dambyhahn udbyder forskellige kursusforløb og uddannelser målrettet personale og privatpersoner, der i sit daglige – som oftest i arbejdsregi – støder på udfordringer af psykologisk karakter.  Det være sig i kontakten med patienter, klienter, borgere og kunder.

Hvis den organisation eller faglighed, som du er tilknyttet, har særlige ønsker og behov, skræddersyr jeg gerne et forløb til lige netop disse. Du er altid velkommen til at skrive til mig her på siden eller på mail: peter@dambyhahn.dk