4 dages kursus i Depression og Angst

Skal du have fyldt op i din faglige værktøjskasse? Mangler du mere viden om depression og angst?

Derfor skal du melde dig på kurset i Depression og Angst

Du har som professionel daglig kontakt med mennesker med angst og/eller depression. Du vil gerne vide mere om emnet og hvordan man med den kognitive metode kan arbejde med at mindske de psykiske lidelser. 

Hvad lærer du?

På kurset vil du blive introduceret til den kognitive metode, som har dokumenteret effekt ved behandling af angstlidelser og depression.

Du får en grundig viden omkring angst, herunder hvad der sker ved hjernen når man har angst. Du vil få et indgående kendskab til hvilke årsager der kan bevirke til, at der udvikles angst og hvorfor man udvikler angst. Efter kurset vil du kunne:

 • Identificerer forskellige former for angst
 • Kende både de fysiske, adfærdsmæssige og psykiske symptomer på angst
 • Have redskaber til at arbejde med stress ud fra den kognitive metode
 • Have kendskab til behandlingsmuligheder for de forskellige typer af angst, herunder virkningen af bestemte former for psykofarmaka.

Du får grundig introduktion til depression, hvor du lærer om hvordan depression kan påvirke den kognitive funktion og på hvilken måde den kognitive metode kan være behjælpelig til at mindske depressionen.

Du vil efter kurset kunne:

 • Kende til det danske diagnosesystems (ICD-10) beskrivelser af depression.
 • Benytte flere pyskologiske værktøjer til at afdække følelser, tanker og adfærd
 • Assesment – vurdering af den aktuelle situation

Kurset vil være en blanding af teori, erfaringsudveksling, praktiske cases samt øvelser. Sammen giver det konkrete værktøjer, der vil supplere din faglige værktøjskasse.

Målgruppe

Kurset henvender sig til professionelle som arbejder med mennesker med angst og depression; socialrådgivere, jobkonsulenter, fysioterapeuter, ergoterapeuter, sygeplejersker, lærere, pædagoger, socialfaglige medarbejdere m. fl.

Praktisk information og tilmelding

Kurset afholdes i DambyHahns dejlige kursuslokaler på Kongensgade 66-68, 3. sal, 5000 Odense C.

Der vil være gratis adgang til WIFI og print i undervisningslokalet.

Tidspunkter

Afholdes i tidsrummet 9.15 til kl 15.15.

Forplejning

Frokost, kaffe, the, kage, vand og frisk frugt er inkluderet i deltagerbetalingen.

Pris

Kurset består af 4 kursusdage. Pris: kr. 7.200,- (ex. moms). inklusiv forplejning og undervisningsmaterialer. Beløbet betales ved tilmelding.

Ved en samlet tilmelding på 7 eller flere kursister vil der være mulighed for at afholde kurset lokalt i jeres organisation.

Kommende datoer for holdstart

Ring eller skriv og hør nærmere.

Kursus i Depression og Angst

 • Hvis du ønsker at tilmelde dig et af vores kursusforløb, bedes du udfylde nedenstående formular. Når vi har modtaget din tilmelding, fremsender vi en faktura for forløbet til den oplyste virksomhed.
 • - til fakturering
 • - til fakturering
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

SKRÆDDERSYEDE FORLØB

Dambyhahn udbyder forskellige kursusforløb og uddannelser målrettet personale og privatpersoner, der i sit daglige – som oftest i arbejdsregi – støder på udfordringer af psykologisk karakter.  Det være sig i kontakten med patienter, klienter, borgere og kunder.

Hvis den organisation eller faglighed, som du er tilknyttet, har særlige ønsker og behov, skræddersyr jeg gerne et forløb. Du er altid velkommen til at skrive til mig her på siden eller på mail: peter@dambyhahn.dk